SRPSKA GLUMICA SHVATILA DA NIJE SREĆNA U NAŠOJ ZEMLJI, UDALA SE, OTIŠLA U INDIJU: Rodila sina i nazvala ga TESLA!

0

Srpska glumica shvatila je da u našoj zemlji nije srećna, te je rešila da život promeni iz korena, počev od zanimanja.

Glumica Marija Jakšić dvehiljaditih godina imala je veliku popularnost i važila za veliku zavodnicu. Ipak, nije bila zadovoljna i odlučila je da okrene novi list.

Marija je završila glumu na akademiji “BK” u klasi Radeta Markovića, nakon čega su usledile uloge u filmovima “Mala noćna muzika”, “Kordon”, “Mi nismo anđeli 2”, ali i serija “Mješoviti brak” koja joj je donela popularnost. Fotografisala se naga za srpsko izdanje magazina “Plejboj”, što je svojevremeno takođe izazvalo veliku pažnju. Ipak, u jeku slave ona je batalila glumački poziv i odlučila da se odseli jer, kako je navela, nije bila srećna.

– Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja – rekla je Marija pre nekoliko godina za “Blic”.

Brineta se sa suprugom odselila u Indiju, gde i dalje živi, a par je dobio sina kome su dali ime po najpoznatijem srpskom naučniku – Tesla.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime