STIDIM SE ŠTO SAM SE SKIDALA GOLA: Snežana Savić otkrila koje iskustvo bi najradije izbrisala! (FOTO)

1

Glumica Snežana Savić, koja je osamdesetih i devedesetih važila za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, priznala je nakon toliko godina da se stidi što se u mladosti skidala gola zbog uloga.

„Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lepo osećala, ali to je moj posao i kada se čovek opredeli za glumu mora da shvati da je njegovo telo oruđe za rad“, rekla je Snežana Savić za Informer koja je ostavila trag i u našoj najpopularnijoj domaćoj seriji „Bolji život“.

„To je dobra serija koja je uvek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije“.

Inače, Snežanina ćerka Anita je jednom prilikom rekla kako joj ranije nije bilo prijatno što njena majka ima slobodnije scene na malim ekranima.

 

– Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu – rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo, prenosi „Story“.

stil.kurir.rs

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime