SVI SU GLEDALI U MLADINU MAJKU I NJEN DEKOLTE: „Da je moja mama ovo uradila vratila bih je kući“ (VIDEO)

0
Foto-Printscreen/Tik Tok/capturedbychloecoc

Snimak je pregledan 1,7 miliona puta i izazvao je polemiku na mrežama.

Venčanje je prilika kada svi žele da zablistaju, ali nekad čak mladina majka pretera. Na društvenim mrežama pojavio na kome majka neveste izgleda potpuno neverovatno u dugoj zelenoj haljini. Prema rečima Amande Dejvid njena majka Lora želela je da izgleda lepo na njenom venčanju, ali niko nije očekivao da će zaseniti i samu mladu.

Očaravajuća haljina

Lora je nosila svetlo zelenu haljinu do zemlje sa cvetnim uzorkom. Leđa su bila potpuno gola, a napred je imala dubok dekolte iz kog su kipele njene bujne grudi, a oko struka je imala veliku mašnu. Haljina je bila duboko dekoltirana, ali je Lora smatrala da je previše smela za venčanje u crkvi, pa je malo prepravila i dodala široke bretele.

Iako je njena haljina podigla veliku prašinu na mrežema, a snimak je pregledan 1,7 miliona puta izgleda da zavodljivi izgled majke nije smetao njenoj ćerki koja se udavala.

– Moja mama je izgledala apsolutno zapanjujuće. Bio je to njen dan koliko i moj. Zajedno smo kupile tu njenu haljinu i sviđa mi se kako je nosila – rekla je nevesta.

Izvor: https://srecna.republika.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime