TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji!

0

TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA!

Direktor i vlasnik televizije HYPE, Saša Mirković, najavio je tektonske promene u srpskom rijaliti programu i spektakularno otvaranje prve sezone novog rijalitija “IMANJE”.

Naime nakon objave o spektaklu koji počinje 7. septembra kao i početku kastinga, i televizija Pink je objavila kasting za osmu sezonu rijalitija, čija sedma sezona i dalje traje.

Saša Mirković se oglasio tim povodom:

“Vidim da se konkurencija zbunila i ubacila u frku. Nemoj da se sekiraju! Nas njihovi rijaliti igrači ne interesuju, tako da ne moraju lažne konkurse da objavljuju. Znamo svi da se možda samo ime rijalitija kod njih promeni, sve ostalo će biti isto. Kod nas nema nasilja, tuče, zavisnika, nego samo bik Ferninand, domaće životinje, svež hleb, zdrav Zivot, normalni odnosi na rijaliti imanje! Pa ko voli nek’ izvoli” napisao je Saša Mirković.

PRESEDAN SVIH RIJALITIJA

Saša Mirković je potom objavio odluku a vezanu za rijaliti “IMANJE” čime je napravio presedan u istoriji ne samo rijalitija, već televizijskog emitovanja:

“Rijaliti IMANJE će biti PRVI rijaliti program na Balkanu gde nece u prenosu biti BIP blokada. Nece biti potrebne jer se niko nece psovati i niko nikome nece pretiti, niti se tući. To je rijaliti koji će moci cele porodice da gledaju i da se ne stide roditelji od dece i suprotno sta gledaju. Samo složno dolazimo do uspeha!”, napisao je Mirković.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime