Uplašena devojka pokazala svima šta je doživela od TAKSISTE: Ušao joj u trag, pa krenuo u akciju (FOTO)

0

Banalan pokušaj udvaranja poprilično ju je uznemirio

Devojka iz Velike Britanije prestravila se nakon što ju je „jezivi“ taksista navodno pronašao na društvenim mrežama i pozvao je na sastanak, i to tri meseca posle vožnje.

Miniver Larman (25) rekla je da se 5. marta odvezla od železničke stanice do svoje kuće u Oksfordu i tom prilikom uživala u prijatnom razgovoru sa vozačem tokom 15-minutnog putovanja.

Odmah je zaboravila vožnju, sve dok, kako tvrdi, prošlog vikenda nije primila neočekivanu poruku od tog taksiste na Fejsbuku.

– Hej! Otkako smo imali onaj divan mali razgovor u mom taksiju nakon tvog putovanja u pozorište u Londonu, tvoje ime mi nikako ne izbija iz glave. Nadam se da nemaš ništa protiv što ti šaljem poruke i pitam se da li bi možda želela da nekad odeš na piće… U stvari, u Sautemptonu će se ovog vikenda dešavati neke zaista kul stvari – glasila je poruka koju je podelila na društvenim mrežama.

Međutim, ovaj banalan pokušaj udvaranja uznemirio je Larmanovu.

-Kako ova osoba nije shvatila koliko je jezivo? Počeo sam da se osećam nesigurno zbog toga jer me je ostavio u mojoj kući. Mislim da je to zaista neprofesionalno i dovodi žene u zaista opasan položaj – rekla je ona za agenciju Kennedy News and Media.

– Poverili ste im svoju adresu i verovali ste im da će vas bezbedno odvesti kući, a takođe, kao žena, ne bi trebalo da ispadne da ako ste ljubazni prema nekome, to znači da ćete izaći sa njim – dodala je.

Larman je rekla da je koristila svoje puno ime da rezerviše vožnju u aplikaciji za taksi i veruje da je taksista sačuvao njeno ime odatle. Rekla je da se požalila kompaniji pre nego što je dobila odgovor da će situaciju ispitati menadžer.

– Osećam da bi barem trebalo da bude disciplinski kažnjen, da bar mesec ili dva ne može da vozi taksi. Ako je meni to uradio, postoji velika verovatnoća da je to uradio i drugim ženama, ili da ne shvata da to nije u redu – izjavila je ona.

Larman je kasnije tvitovala o svom neprijatnom iskustvu sa taksistom uz snimak ekrana njegove poruke, napisavši: „Bukvalno najjezivija stvar. Molim vas NEMOJTE ovo da radite.”

Nekako je većina odgovora na tvit bila je saosećajna sa njom i složili su se da je vozač postupio neprikladno.

– Trebalo bi da ga otpuste zaista. Nadam se da si dobro – bio je poprilično ekstreman jedan korisnik.

– To je tako mračno, nametljivo i jezivo. Žao mi je što si prošla kroz to – sablaznila se jedna žena.

Međutim, nisu se svi složili da je devojka trebalo tako da postupi i primetili su da bi pritužba mogla koštati taksistu zaposlenja.

– Malo je previše, momak bi mogao da izgubi posao – prekorio je jedan korisnik Miniver.

Larman kaže da ju je to iskustvo odvratilo od korišćenja aplikacije za taksi, kao i bilo koje druge aplikacije koja od nje zahteva da navede svoje puno ime.

Izvor: NY Post

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime