(VIDEO) ŠOK u Somboru! Migrant napao devojčicu!

1

SOMBOR – U delu Sombora koji se nalazi u blizini prihvatnog centra za migrante napadnuta je desetogodišnja devojčica. To je drugi slučaj koji se u tom delu grada desio za dva i po meseca. …

Desetogodišnju devojčicu iz Sombora prilikom povratka iz škole prvo su nekoliko stotina metara pratila dvojica migranata, a onda je jedan od njih i napao devojčicu. Majka devojčice Jasna Kovačević kaže da je devojčica napadnuta posle petog časa i to s leđa.

“Kada je došla do ulice Šikarski put i prešla pešački prelaz jedan od dvojice migranata je pretrčao ulicu i počeo da trči za njom. Sustigao je, povukao za desno rame i vukao je za školsku torbu koja joj je bila na leđima. Devojčica je bila toliko prisebna da se branila, udarila ga je u nogu i počela da trči i doziva u pomoć i tako je uspela da dotrči do bake i deke”, priča Jasna Kovačević.

Napad je odmah prijavljen policiji.

“Krivično gonjenje je započeto i počinioci su, na svu sreću, otkriveni. Zadovoljni smo. Biće sprovedena adekvatna kazna i deportacija”, kaže Kovačevićeva.

U somborskoj policiji potvrdili su da je uhapšen tridesetšestogodišnji Pakistanac zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju. On će uz krivičnu prijavu biti sproveden u tužilaštvo.

http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/backa/pakistanac-napao-desetogodisnju-devojcicu-u-somboru_856463.html?fbclid=IwAR18kB_-5qbvT2qHhx04npQwAuh9MJ3tFZUc1-y2ey8b21irwd82gYdErBY

 

1 komentar

  1. “U somborskoj policiji potvrdili su da je uhapšen tridesetšestogodišnji Pakistanac zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju. On će uz krivičnu prijavu biti sproveden u tužilaštvo.”
    Koja je ovo glupa optuzba ? Sta ce da dobije za ovo ?
    Solju caja i bolji smestaj , mozda u nekom hotelu !

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime