ALBANCI NAPRAVILI NEVEROVATNU GREŠKU! Da li će Srbija ovo iskoristiti?

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije mogao da popusti Prištini ni po jednom pitanju na kojem su insistirali na Samitu “Brdo-Brioni”, navodeći da je zabrinut za budućnost dijaloga, jer u svemu što je ranije danas čuo na tom skupu, ističe, nema ničeg racionalnog.

“Nastavak dijaloga je važno i teško pitanje. Bićemo spremni da razgovaramo, da uvek učestvujemo u dijalogu, ali posle ovoga što sam danas čuo, a to je agenda cele prištinske vlade, veoma sam zabrinut, jer tu nema ničeg racionalnog”, rekao je Vučić novinarima u Briselu, na pitanje kako vidi budućnost dijaloga Beograda I Prištine.

Kako je istakao, može se razgovarati sa nekim ko je na potpuno suprotnoj strain, ako se tu prepozna nešto pragmatično ili racionalno.

“Ja danas ništa slično nisam video”, dodao je predsednik Srbije.

Vučić je preneo I da su mu neki predstavnici zemalja koje su među prvima priznale tzv Kosovo rekli da ne to razumeju i da Priština tako samo Beogradu olakšava posao.

“U neverici sam slušao neke arugmente. To je kao kad Džaferović priča o dugovima, a kada mu zatražim da pokaže papir, da nas više ne maltretira, kada pitamo na osnovu čega dugujemo… Još nijedan papir nisam dobio”, rekao je Vučić.

Tanjug

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime