Baka prase odlepio: “JA SAM BOGDAN ILIĆ I JA ŠMRČEM KOKAIN”(VIDEO)

0

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ni u čemu nema meru. Iako je zahvaljujući deci i njihovim pregledima na Jutjubu postao popularan, on nastavlja da šokira svojim video-klipovima, koji ni najmanje nisu podobni za mališane, a ni omladinu.Bogdan Ilić je inače sin sveštenika Nenada Ilića.

Локално и светско у нашим превирањима. Један поглед са стране:"Да није Београдског устанка, клонуо бих духом. Оном што…

Gepostet von Ненад Илић am Freitag, 17. Juli 2020

Ovoga puta on je objavio video u kojem promoviše ni manje ni više nego drogu. Tokom videa pokazuje kako se šmrče beli prah koji mu tokom celog obraćanja stoji namazan na nosu.

Baka Prase

Baka Prase
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

– Ja sam Bogdan Ilić i ja šmrčem kokain. Počeo sam da šmrčem od stresa koji mi je proizvela cela ova situacija. Previše ljudi je počelo da ostavlja negativne komentare koji su jako uticali na mene i ja nisam mogao s tim da se nosim. Pored koksa, ponekad povučem i neku liniju spida. Sve je uticalo na mene da postanem narkoman. Šmrčem isključivo u krupnim poenima, kad uzmem 500 evra, pošmrčem liniju i onda uzmem i zgužvam te pare i bacim – sprdao se jutjuber, pa se pravdao:

Baka Prase

Baka Prase
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

– Šta sve neće uraditi te propalice da me predstave kao narkomana. Ja šmrčem, ja vučem, ja se gudram. Šta neće izmisliti ove propalice da me ocrne – izjavio je jutjuber.

Inače, on se se i dalje ponaša bahato iako je izgubio ogroman novac zbog s*ksa s maloletnicom. Sponzori su mu otkazali ugovore, a on se trudi da svima dokaže kako je on u pravu. Bilo da je u pitanju droga ili nešto što podseća na to, ovakva promocija narkotika je za svaku osudu, te ne čudi što je sve manje onih koji cene njegov način predstavljanja u javnosti.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime