Bezbednjaci koji su dobili stanove u Novom Sadu pokrenuli grupu građana „ALERGIČNIH NA PRAŠINU“ da onemoguće izgradnju stanova za svoje kolege!

0

U Novom Sadu se u 42 mesne zajednice u nedelju, 13. juna, održavaju izbori za njihove savete.

Na listama kandidata za članove saveta MZ je dosta nezavisnih kandidata, tzv nestranačkih kandidata. Ipak, po komentarima na društvenim mrežama samih kandidata i stranačkih aktivista jasno je da iza većine kandidata zapravo stoji podrška političkih partija.

Tako je na talasu “Ekološkog ustanka” za izbore za savet MZ u Jugovićevu izašla grupa građana koja želi da se obustavi izgradnja stambenog bloka za pripadnike vojske i policije jer su navodno alergični na prašinu. Jedan od njih je kapetan pri Vojsci Srbije.

Кrajnje je licemerno da oni koji su dobili stanove u novim objektima, koje je država podigla u Jugovićevu da bi stambeno situirala deo bezbednjaka, ulaze u izbornu trku sa navodnim ekološkim motivima da im smeta prašina i prljavština novog gradilišta koje treba da obezbedi objekte i za ostale pripadnike vojske i policije.

Novo gradilište, odnosno novi stanovi se grade u blizini već izgrađene stambene zgrade namenjene pripadnicima vojske i policije.

Prema saznanjima naše redakcije, problem ove grupe građana nije u bizarnim razlozima kao što je alergija na prašinu, već što većina njih boravi u drugim gradovima a stanove koje su dobili od države izdaju pod kiriju. Ukoliko se izradi još stanova za bezbednjake, to bi lako moglo oboriti cenu kirije.

Novi centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime