BILJANA SRBLJANOVIĆ JE SMARAČICA I ČANKOLIZ: Vesna Pešić brutalna prema dramaturškinji koja je obolela od korone

0

Zanimljivo je da je bilo mnogo onih koji su s radošću dočekali ovakvu Vesninu objavu

Vesna Pešić poznata je po veoma oštrom jeziku na Tviteru, a meta njenog novog napada bila je dramska spisateljica Biljana Srbljanović koja je zaražena koronavirusom, o čemu već danima obaveštava javnost putem svojih profila na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je bilo mnogo onih koji su s radošću dočekali ovakvu Vesninu objavu:

Podsetimo, Biljana Srbljanović je obolela od korona virusa, i o tome je javno govorila prethodnih dana. Budući da je mnogi pitaju za tačne simptome i o načinu na koji telo reaguje, Biljana je na svom Fejsbuk nalogu konkretno opisala njeno iskustvo sa novom bolešću.

Dragi prijatelji i nepoznati uplašeni ljudi, mnogi mi pišu da pitaju za tačne simptome, pitaju za medicinski savet i mišljenje, koje nemam i ne smem da dajem – započela je Biljana i dodala koji su bili njeni simptomi:

Nedeljama sam kašljala do davljenja, ali ja imam sezonski kašalj, jer sam alergična na pseću dlaku moja tri psa (u pojedino doba godine, kad se linjaju) i jer pušim, več 3 godine, kao glupa klinka.

Noću nisam mogla da spavam poslednje 2 nedelje, jer kad legnem, gušio me je kašalj, pa sam se paranoisala, pa mislila da je Covid, pa nesanica i opšta malaksalost, pa sam i za to mislila da je Covid – i tako ukrug.

Espreso.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime