Bora Novaković i Miša Vacić ruše Krkobabiće po Vučićevom naređenju?

0

Lider Srpske Desnice Miša Vacić dao je podršku protestu poštara u Pošti Srbija što je veoma neočekivano s obzirom da Vacić važi za Vučićevog čoveka.

Istina je da su Krkobabići uništili Poštu Srbije ali ovde su u pitanju zakulisne igre. Vučić želi da se otarasi pojedinih ministara kao što su Nenad Popović, Ljajić i Krkobabić i na njihova mesta dovede ljude iz svoje stranke. U sadašnjem sastavu Vlade se našlo previše ministara iz koalicionih stranaka koje realno ne doprinose ni rejtingu SNS niti opstanku Vučića na vlasti.

Napadi na Krkobabića i upravu pošte tako dolaze direktno i od Vučićevih ljudi kao što je Vacić ali i od tzv opozicije. Bora Novaković je jedan od aktivnijih opozicionara koji po zadatku ruši Krkobabiće.

Novaković kao Jeremićev čovek krije da ovaj posao odrađuje za Vučića, pa u svojim tvitovima napada SNS iako zna da Krkobabići zapravo drže Poštu Srbije i ako bi se zaista  stvari isterale na čistac, Krkobabići bi ostali bez Pošte ali i bez ministarstva što je zapravo krajnji cilj dešavanja oko Pošto i protesta.

Zanimljiva je činjenica da pojedine opozicione partije i pokreti kao što je pokret #1od5miliona ni jednog momenta nisu stali u odbranu radnika Pošte tokom štrajka i protesta zaposlenih u Pošti Srbije.

 

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime