Bora Novaković: Vožnjom bicikla SRUŠIĆEMO VUČIĆA!

0
Opozicioni poslanici i građani na protestu “BiciklANA” u petak, 15. maja, ispred zgrade Banovine, izrazili su podršku novinarima.
Organizatori ovog protesta-performansa su pokrajinski poslanici Borislav Novaković predsednik Gradskog odbora Jeremićeve Narodne stranke za Novi Sad, Miroslav Vasin i Nebojša Novaković.
Inače, “biciklistički protest” je počeo od 4. maja a potom je organizovan još jedan pod nazivom “BiciklANA” kao podrška novinarki Ani Lalić koja je izmislila da Klinički centar Vojvodine ne poseduje opremu za medicinare, što je Klinički centar demantovao, pa su čak i strani mediji objavili kako je ovaj njen “izveštaj” bio najobičniji spin.
Prvi biciklistički protest se zvao “Pedala Vučiću” i uspeo je da okupi oko 30-ak biciklista koji su prošetali centrom Novog Sada gurajući bicikle i duvajući u pištaljke, zatim preko Trga republike, pa potom prema Banovini i keju. Protest je uglavnom protekao bez incidenata, uz poneku raspravu sa vozačima koji su trubili biciklistima da se sklone.
Predstavnici opozicije su naveli da će se ove bicikli akcije nastaviti dok Vučić ne padne s vlasti.
Novi centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime