BUKTI RAT IZMEĐU HRVATSKE I BOSNE! Bakir napao predsednicu: JE*EM TI MATER, KOBILO USTAŠKA! A onda je usledio i Kolindin odgovor!

0

Oštar odgovor

* Zbog izjave hrvatske predsednice digla se bura

* U burnim reakcijama najviše otišao Bakir Hadžiomerović, bosanski novinar

* Bujicu uvreda uputio Kolindi Grabar Kitarović

I dalje traje bura zbog intervjua koji je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović dala izraelskim medijima i u kojem je izjavila da je „BiH nestabilna zemlja i pod kontrolom militantnoga islama“. Tako je Bakir Hadžiomerović, bosanski novinar, bivši urednik Federalne televizije i odnedavno političar, oštro reagovao na društvenim mrežama.

„Da ne okolišamo, jebem ti mater, kobilo ustaška“, napisao je Bakir koji se nešto kasnije izvinio:

„Gluho je doba… Uglavnom, znam, pretjerao sam! Vulgarni rječnik bio je potpuno neprimjeren. Izvinjavam se, iskreno! Ipak, bilo bi lijepo da KGK ubuduće pokaže više poštovanja prema BiH, a mogla je, vala, u Izraelu prozboriti koju rečenicu i o zločinačkim tekovinama NDH. Toliko“, tvitovao je nakon toga Hadžiomerović.

S druge strane, Kolinda je navela da sporna „izjava o BiH nije njena“, ali i da u poslednje vreme „vidi kako BiH pokreće niz agresivnih koraka prema Hrvatskoj“.

A, upitana da komentariše oštre reakcije iz BiH, Kolinda kaže:

– To su komentari na komentare jedne novinarke. Ponavljam to nisam rekla. Žestoke reakcije koje uspoređuju Hrvatsku s fašizmom u potpunosti odbacujem, to je totalni nonsens – navela je predsednica Hrvatske i naglasila da nije davala intervjue tokom posete Izraelu.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime