ČANAK UHVAĆEN U LAŽI Jovana Jeremić ga „presekla“ pitanjem, ostao bez reči zbog šurovanja sa Đukanovićem, pa priznao šta je radio prekjuče (VIDEO)

1
Foto: ilustracija/Pink printscreen

Lider LSV Nenad Čanak danas je napadao Srpsku pravoslavnu crkvu i to na nacionalnoj frekvenciji.

On je za ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Srpske pravoslavne crkve rekao da je te „demonstracija političke samovolje u Crnoj Gori“ i da će ako se bilo šta desi na Cetinju za to „biti odgovoran Joanikije“, iako se vekovima ustoličenje mitropolita SPC vrši upravo na Cetinju.

Čanak tvrdi da je ustoličenje mitropolita pokušaj da se „pogazi identitet Crnogoraca“ i „pogazi Crna Gora kao država“.
Za litije je Čanak rekao da su bile „čiste političke demonstracije“.

On je najavio da će ići na Cetinje da se bori protiv ustoličenja mitropolita Joanikija i da se radi o borbi protiv divljaštva i nasilja nad ljudima, a za šta je optužio direktno SPC.

Čanak je čak sve poredio sa Španskim građanskim ratom i borbom protiv fašizma, čime je indirektno optužio SPC da je fašistička! Ipak, on je rekao da je „ovo što se događa je veoma blizu tome (fašizmu)“.

Voditeljka Jovana Jeremić uspela je da uhvati Čanka u laži i otkrila da je Čanak prekjuče večerao sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem.

– Jeste li se čuli sa Milom Đukanovićem pre nego što ste došli kod mene? – pitala je voditeljka.
– Nisam! – slagao je Čanak.

– Jeste, preko Vajbera ste se dopisivali pre nego što ste došli kod mene. Je l’ to istina? – ponovo je pitala Jovana Jeremić.

– Nije – rekao je Čanak opet posle pauze, a onda priznao da je prekjuče večerao sa Milom Đukanovićem.

ALO

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime