Da li Đilas ipak izlazi na izbore preko pokreta 1 od 5 miliona? Đilasova omladina nadgleda skupljanje potpisa ovog pokreta!

0

Na društvenim mrežama se uveliko priča kako Đilasovi ljudi nadgledaju skupljanje potpisa za pokret 1 od 5 miliona.

Đilasovi omladinci javno prozivaju pokret 1 od 5 miliona za izdaju bojkota dok istovremeno nadgledaju njihovo prikupljanje potpisa.

Na fejsbuk statusu Dejana Bagarića koji je isprozivao pokret 1 od 5 miliona da radi za Vučića, Dejan Bandulaja je zapitao a šta onda Brajan Brković radi u prostorijama u kojima ovaj pokret skuplja potpise.

Aleksandar Šorak poverenik omladine za Novi Sad Đilasove Stranke slobode i pravde na tviteru optužuje pokret 1 od 5 miliona da za njih SNS skuplja potpise dok istovremeno sa Brajanom Brkićem nadgleda prikupljanje potpisa ovog pokreta.

Da li je ovo dvostruka igra Dragana Đilasa da preko navodno otrgnutog pokreta 1 od 5 miliona ipak uđe u Skupštinu?

Nakon što je Sergej Trifunović objavio da PSG izlazi na izbore sa Đilasove strane nije bilo naročite reakcije. Osim benigne čarke koju su propratili mediji (iščekujući ozbiljan sukob), zapravo se ništa naročito nije dogodilo.

Sve miriše na to da Đilas praktično pušta Sergeja i pokret 1 od 5 miliona namerno da uđu u Skupštinu kako bi SzS preko njih istovremeno bio prisutan i u Skupštini i u bojkotu.

Ko je koga u stvari prevario spuštanjem cenzusa na 3% da li Vučić Đilasa ili obratno?

Novi centar

 

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime