DELOVAO JE KAO „USAMLJENI VUK“ Oglasile se kolege monstruma sa Cetinja, Borilović poslednjih dana bio povučen

0

Kolege i prijatelji Vuka Borilovića iz Nacionalnog parka „Lovćen“ oglasili su se povodom jučerašnjeg masakra na Cetinju i otkrili su da je Vuk u poslednje vreme bio povučen tj. da je delovao kao „usamljeni vuk“!

Kolege iz Nacionalnog parka „Lovćen“ i prijatelji Vuka Borilovića (34), koji je odgovoran za jučerašnji masakr na Cetinju u Crnoj Gori, oglasili su se i otkrili da je on u poslednje vreme bio povučen. Naveli su da je delovao kao „usamljeni vuk“ i da uzrok ovom masakru može jedino da bude „pomračenje uma“.

„Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu. Bio je zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara…Bio je radan i vrijedan čovek, ali u posljednje vrijeme je bilo upadljivo da se povukao, bio je kao ‘usamljeni vuk‘. Došao bi na posao, uradio što treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je volio, a koga nije volio i to mu se viđelo“, rekao je jedan od prijatelja i kolega Vuka Borilovića za „Pobjedu“ koji je želeo da ostane anoniman.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime