Đilas i Šešelj ruše pokret 1 od 5 miliona!

0

Tajni dil Đilasa i Šešelja protiv „1 od 5 miliona“ ima za cilj da smanji rejting ovom pokretu i otvori vrata Sergeju Trifunoviću koga protežira i Đilas i Vučić.

Istovremeno će Šešelj dobiti određenu podršku Đilasa i njegovih medija koji mu već daju prostor na Đilasovom sajtu Direktno ali će ga i napadati kao nacionalistu i ekstemistu, da bi ga tako podigli u patriotskom delu glasača.

Šešelj bi trebao za Đilasa da obori listu „1 od 5 miliona“ za predstojeće izbore. Đilas uz pomoć Šešelja i nekih ljudi iz okruženja Vučića želi da eliminiše iz opozicije sve one koje ne kontroliše. Za taj cilj ne žali resurse kojima obilato raspolaže.

Potsećamo da je SRS na isti način pokušala da obori listu Ljubiše Maksimovića alijas Beli Preletačević 2017. na predsedničkim izborima. Republička izborna komisija odbacila je prigovor protiv rešenja o proglašenju kandidature Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, na predsedničkim izborima.

Članovi RIK iz SRS predložili su da se prigovor usvoji, ali za takav predlog nije bilo većine. Zamenica predsednika RIK iz SRS Željka Radeta kritikovala je obrazloženje RIK za odbijanje prigovora, navodeći da je ono u suprotnosti sa Zakonom o izboru narodnih poslanika i Uputstvom za sprovođenje izbora za predsednika Republike.

Novi centar

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime