Đilas otpisao Mariniku – Javno se susreo sa Jovanovićem?

0

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović sreli su se pre nekoliko dana u jednom beogradskom kafiću.

Nakon što je Jovanović tajno snimljen kako kritikuje Vuka Jeremića i govori kako mu je Đilas obećao visok položaj u stranci ako pređe kod njega, pobunila se Marinika Tepić i izjavila da dok je ona u SSP Jovanović nikad neće biti primljen u Đilasovu stranku.

“Neprihvatljivo je to što je on uradio, da je njegovo mišljenje da se ljudi i dalje tretiraju na osnovu svoje nacionalne pripadnosti, pa to ni radikali više ne rade”, rekla je Tepić, aludirajući da navodno mišljenje koje je Jovanović izneo o Jeremiću nazvavši ga “polu Bošnjakom”. Na pitanje da li će Nikola Jovanović imati budućnost u SSP, Tepić je rekla da “ako se ona bude pitala – ne”.

Đilas je tada popustio pred Marinikinim pretnjama, ali sad izgleda duvaju neki drugi vetrovi.

Posle naručenog teksta u dnevnom listu Danas u kome je kritikovana Marinika kao političar koji mimo Đilasa nema šta da traži u politici, sve je izvesnije da Marinika priprema odstupnicu i da će na kraju napustiti Đilasa. S druge strane to je izgleda i samom Đilasu jasno jer više ni ne krije da se ne slaže sa Marinikom te se sa Jovanovićem viđa na javnom mestu. Očigledno je da su se Đilas i Marinika već razišli, samo to još nisu zvanično i objavili.

 

Novi centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime