Đilas pokušava da preotme narodne proteste #1od5miliona

0

Dragan Đilas želi Osom da ugasi 1od5miliona

Predsedavajući SZS Dragan Đilas rešio je da preotme narodne proteste koji traju više od godinu dana protiv Vučićevog režima.

Đilas pokušava da ugasi pokret #1od5miliona te je organizovao omladinu SZS i drugih opozicionih stranaka u Novom Sadu.

Novonastali pokret OSA Dragana Đilasa pokušao je da organizuje šetnju za Olivera Ivanovića u četvrtak 16. Januara u oslanjajući se na kritike na društvenim mrežama pošto pokret 1od5 miliona organizuje šetnju istim povodom dva dana potom u Beogradu.

U četvrtak je u Novom Sadu održana šetnja čija je svrha bila pomen lika i dela brutalno ubijenog Olivera Ivanovića….

Gepostet von Omladinsko studentska akcija Novi Sad am Samstag, 18. Januar 2020

Na protestu u Novom Sadu okupilo se manje od 100 ljudi, a dok se prema proceni policije u Beogradu skupilo više stotina građana.

Đilasova OSA je nastala kao na neposlušnost pokreta 1od5miliona. Naime, pokret 1od5 miliona je kritikovao SzS zbog politikanstva i očigledno loše saradnje. Na protestima koje organizuje pokret 1od5 miliona iz nedelje u nedelju sve je manje lidera SZS. No uprkos tome, ili upravo zahvaljući tome, sve je više građana koji se ponovo vraćaju na ulicu i učestvuju u protestima koje organizuje pokret 1od5 miliona.

Takođe je primetno da opozicioni lideri na Tviter objavama više ne taguju pokret #1od5miliona, što je do sada bila uobičajena praksa.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime