Đilas ucenio Zelenovića da nasiljem ruše Vučića – Šapčani će po Vojvodini praviti haos na dan izbora!?

0

Šapčani, oni upućeniji, sećaju se čestih prošlogodišnjih poseta Dragana Djilasa Šapcu…Posle zvanicnog pomirenja sa Dušanom Petrovićem, pao je dogovor da krenu u nasilno rusenje aktuelnog rezima, tako sto će ga slabiti na lokalu, otkidajući deo po deo do tada suverene vlasti SNS i njihovih koalicionih partnera!?

Đilas je bio rado vidjen gost u Šapcu…

Lukavi seoski advokat i bivsa moćna politička lisica Srbije, Dušan Petrović odmah se ogradio od takvog plana, izgovarajući se, da on nije više tako mlad, kao pre 20 godina, da se “ bije na ulici, lomi znakove i ograde”… Ali, nije ni odbio takvu ideju, jer je i on dobro znao da ni njega ni Djilasa narod više neće u vlasti!!!

Đilas je bio rado vidjen gost u Šapcu…

Zato je Djilasu ponudio zamenu, svog novog štićenika, političkog amatera, ali vernog podanika i slepog poslusnika Nebojšu Zelenovića…Tako je Zelenović, hteo to ili ne, morao da prihvati ulogu političkog siledžije, nasilnika sto mu nikako niti je odgovaralo niti prilicilo mentalnom sklopu!?

U zamenu za prećutnu podršku Zelenoviću Đilas je tražio od Zelenovića da sa Šapčanima na dan izbora vrše uprade na izborne jedinice po Vojvodini 21. juna tokom izbora, da lome kutije i prave nasilje kako bi prikazali svetu da se u Srbiji ne odvijaju demokratski izbori te da nema uslova za regularne izbore.

Tako je nesretni Nebojsa pare gradjana Šapca počeo da troši svakodnevno obilazeći mesta po Srbiji, gde god su se održavali bilo kakvi izbori! Sećate se njegovih upada u policijsku stanicu u Guči, u vreme izbora u Lučanima, pa lomljenja ograda i znakova na dok su trajali radovi na rekonstrukciji beogradskog Trga, pa upada u zgradu RTS-a…
Tada je, izmeđju ostaloga bilo dogovoreno i stvaranje jedne mobilne ekipe koja je trebala da uskoci u ulične nemire, sve pod uslovom sa njihova akcija uspe i inicira izvodjenje naroda na ulice!?
Srećom ovaj deo plana nije zaživeo, odnosno nisu uspeli da isprovociraju gradjane da izadju na ulice i podrže rusilacke demonstracije grupice sledbenika Dragana Djilasa, Jeremića, Obradovića, Zelenovića…
Nikako da svi oni shvate da su gradjani Srbije umorni od nasilja, verbalnih manijaka i siledžija, da hoće miran prosperitetan život sa “ ekonomskom siguricom” koju upravo godinama imaju! Nikakve ih više avanture tajkuna, secikesa i politickih profitera ne zanimaju…
Ekipa Njuz Šabac, Novi Centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime