ĐUKANOVIĆ SE OTVORIO! Crna Gora šalje STRAŠNO oružje Ukrajini

1

Crna Gora će donirati zaštitne prsluke i balističke šlemove, dogovoreno je na sastanku generalnog direktora Direktorata za politiku odbrane, general-major Rajko Pešić i načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadnog generala Milutin Đurović sa otpravnicom poslova u Ambasadi Ukrajine u Crnoj Gori, Natalijom Fijalkom.

NIJE KOSOVO TURSKO Sram te bilo

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.

Tokom sastanka razgovarano je o modalitetima podrške koju Ministarstvo odbrane i Generalštab Vojske Crne Gore može ponuditi Ukrajini u ovom teškom istorijskom trenutku u kojem se ta zemlja nalazi.

Sagovornici su se, kako navode iz MOD, saglasili da se doniraju određene količine zaštitne opreme, prvenstveno zaštitnih prsluka i balističkih šlemova.

Navode da je pored ove vrste pomoći, izneta i mogućnost doniranja suvih obroka za stanovništvo Ukrajine, prenosi RTCG.

„Takođe, dogovoreno je da se nastavi koordinacija po ovom pitanju i razmotri mogućnost opredeljivanja i drugih sredstava, u cilju pomoći građanima Ukrajine“, poručili su iz Ministarstva odbrane.

Izvor: region.alo

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime