DOSTA JOJ JE HAOSA Srpska misica koja je pokazivala simbol Velike Albanije ponovo šokirala, evo zašto!

0

Neočekivano

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmejana pozira sa misicama Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova.

Ovaj prizor izazvao je lavinu komentara u javnosti, a misica se oglasila porukom koju je podelila na svom Instagramu, a koju je očigledno napisao njen prijatelj.

– Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čuje da one „srbende“ psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška – piše u objavi koju je podelila misica, sa kojim se u potpunosti slaže, te je i dodala emotikon srca.

– U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu – navela je Petrovićeva ranije povodom situacije u kojoj se našla.

Ona se sad odlučila na novi, drastični potez, pa je svoj profil na Instagramu, koji je aktivno koristila u svrhu svoje promocije – obrisala.

Po svemu sudeći haos koji je nastao nakon pomenutih njenih postupaka bio joj je preko glave, pa je odlučila da se skloni makar sa društvenih mreža.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime