DRAMA DOSTIŽE VRHUNAC! Novaku Đokoviću preti kazna zatvora od pet godina!?

0
Novak Đoković, Foto: Starsport©

Nema kraja drami u Australiji…

Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije proširilo je istragu protiv Novaka Đokovića, a navodno bi prema australijskom zakonu mogla da mu preti kazna zatvora od pet godina!

Kako javljaju “The Age” i “Sidnej Morning Herald”, istraga protiv Đokovića se širi kako bi uključila i njegovo kršenje uslova izolacije u Srbiji, kao i netačne tvrdnje u obrascu za prijavu putovanja i nedoslednosti u datumu njegovog testa na kovid-19!

Odvojeno od toga, ministar Aleks Houk razmatra da li da Đokoviću ukine vizu na osnovu toga da li je prethodna infekcija korona virusom u poslednjih šest meseci validno izuzeće za nevakcinisanje.

Đoković je u objavi na Instagramu priznao grešku što je dao intervju za “L’Ekip” dan nakon dobijanja pozitivnog testa, za koji je istakao da je dobio 17. decembra, ističući da je prethodno 16. decembra bio negativan. Australijanci navode da je i to ozbiljan problem.

– U svojoj izjavi pod zakletvom, Đoković je rekao da je ‘testiran i dijagnostifikovan’ 16. decembra. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima je kazna zatvora od pet godina – piše “The Age”.

Saga se nastavlja…

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime