ENGLEZI IZNELI ŠOKANTNE PODATKE! Milovi ljudi su hteli da spale Srbe u crkvi!

0

Nije tajna da je predsednik Crne Gore i DPS Milo Đukanović planirao izazivanje haosa da bi sprečio ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju. Ali ono što je dosad skrivano jeste da su uz Đukanovića glavni ideolozi i protivnici te crkvene ceremonije i njemu bliski bračni par Mirna Nikčević i Nikola Poleksić. Inače, opasni satanisti, kako su otkrili istraživači engleskog analitičkog centra.

Mirna Nikčević, službenica u Đukanovićevom državnom aparatu, proslavila se pre dve godine kao savetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulu po vređanju Srba i porukama da bi spalila „Hram (SPC) i sva goveda tamo“. Dok je njen suprug Nikola Poleksić, „đakon“ kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve raspopa Miraša Dedeića. Uz to, sudeći prema nalazima istraživačkog podkasta „The Empire Never Ended“, ovaj dvojac, koji ne skriva mržnju prema Srbima, visokokotirani su pripadnici opasne sekte koju simbolizuje antihrist i otelotvorenje Adolfa Hitlera i propagiraje nasilja, silovanja, pedofilije, prinošenje ljudskih žrtava!

Naime, istraživajući bizarni kult poznat kao „Red devet uglova“, koji okuplja „samoprozvane naciste i pritom propagira prinošenje ljudskih žrtava, pedofiliju i silovanje“, otkrili su da je sedište jednog njihovog odeljaka – „Lože astralnih kostoglodara“ u Crnoj Gori. Ali i da su njene vođe dve „politički uticajne osobe“ – Mirna Nikčević i Nikola Poleksić.

Inače, „Red devet uglova“ osnovao je Dejvid Vajt sedemdesetih godina prošlog veka, a njemu izuzetno blizak jeste i tzv. hram krvi, koji podučava, kako istraživači tvrde, svoje sledbenike da zauzmu uticajne pozicije u sistemu ne bi li ga destabilizovali, izazvaši haos, iz kojeg će, kako oni veruju, iznići jedan novi svetski poredak. Ovi istraživači tvrde da je ćelija kojom rukovode Nikčević i Poleksić, takođe, u komunikaciji s ovom zloglasnom grupom. Na jednoj slici, pod opisom „lažni prorok i zver“, vidi se kako Nikčevićka čita časopis te sekte „Lažni prorok“.

Poleksić je pak neko vreme čak uređivao zvanično glasilo „Reda devet uglova“ – tzv. fenrir ili „Glasilo satanizma i zlobe“. A Nikčevićka je lajkovala zvanične objave ovog satanističkog kulta, ne skrivajući njihove simbole ni na Fejsbuk profilu. Engleski istraživači pretpostavljaju da je Nikčevićka verovatno mislila da su male šanse da iko s njenog podneblja uopšte zna da prepozna satanističku simboliku kulta „Reda devet uglova“. Osim partnera Poleksića, koji je tako u nekoj od svojih objava naveo:

– Niko ovo skapirati neće ako ne posveti 20 godina svog života izučavanju ezoterične i političke istorije Evrope… Ali bitno je da mi kontamo… da smo kombinacija. Ne zna planeta šta ju je snašlo, a tek Serbi… ha…“

Prevideli su mogućnost da će ih „rastumačiti“ engleski istraživači.

– Jasno je kao dan da su udruženi planirali udar na crkve i imovinu SPC u Crnoj Gori, da su ovi Milovi satanisti spremali udar na Cetinje 5. septembra da bi sprečili ustoličenje mitropolita Joanikija. Ti sektaši su praktično ideolozi Milovog sramnog i suludog političkog delovanja i izjava. Čak i dolaska na Cetinje. Opijeni tim idejama da po svaku cenu uruše SPC, kao stub pravoslavlja, u Crnoj Gori spremni su (bili) na sve – priča obavešteni sagovornik iz Podgorice.

A zašto su pikirali baš Cetinjski manastir? Zato što je, u simboličkom smislu, centar i duša Crne Gore, koja se tu vekovima izgrađivala.

– Milo pokušava da se održi na vlasti po svaku cenu, tako da me ne čudi da napravi savez sa crnim đavolom, kakav je ovaj. Ne bi me iznenadilo da je Milo sa sektašima pokušavao da spreči ustoličenje jer on i dalje ima kontrolu nad bezbednosnim službama, a nijedna sekta nigde u svetu ne može da deluje mimo službi. Drugo, u svemu tome ulogu veznika ima ta NVO CPC raspopa Dedeića, gde je Poleksić. U CPC su i ateisti, muslimani, što ne bi bili i sektaši – priča verski analitičar Željko Injac.

I svi skupa bi, ističe sagovornik, da otmu manastire SPC:

– I zato nije iznenađenje da su svi hteli 5. septembra da izvedu ritualni atak na SPC i Cetinjski manastir i spreče ustoličenje mitropolita Joanikija.

Ovako je govorio Đukanović

– Nije pametno insistirati na ustoličenju mitropolita Joanikija na Cetinju, već je pametno to izmestiti iz Cetinja i obaviti u nekom od mnogobrojnih hramova u drugim gradovima. To bi bio zalog za budućnost.

Đukanović i Milanović brutalno vređali Srbe

Đukanović je na poziv hrvatskog kolege Zorana Milanovića u dvodnevnoj poseti Zagrebu i Brionima, odakle su žestoko udarili po Srbiji i SPC. Na miru nisu ostavili ni pokojnog patrijarha Irineja.

Milanović je potvrdio da je poziv Đukanoviću da dođe u goste usledio, kako je naveo, nakon ovih čudnih i nezgodnih događaja na Cetinju zadnjih dana:

– Hteli smo dati podršku otvorenoj Crnoj Gori, većinu toga smo razjasnili.

Milanović je označio Srbiju „problematičnom“, osvrnuvši se i na izjavu pokojnog patrijarha Irineja.

– Izjava da su prava Srba u Crnoj Gori više nego u Pavelićevoj Hrvatskoj… Može jedino šaka da poleti, ni Slobodan Milošević nije prelazio tu granicu.

Ko je Mirna Nikčević
– u žižu javnosti dospela je 2019, kad se, kao predstavnica crnogorske diplomatije, uključila na Fejsbuku u diskusiju o Trojičindanskom saboru, koji je održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici

– ispod fotografija sa sabora koje je postavila njena prijateljica napisala je, između ostalog, za SPC da bi „zapalila hram i sva goveda tamo“

– tad je bila izuzetno aktivna na društvenim mrežama gde je komentarisala skandal koji je sama izazvala. U jednom od postova srpske medije nazvala je „stokom neotesanom“ i pretila da će im „Milo doći glave“

– one koji su je kritikovali na društvenim mrežama nazvala je četnicima i „nepismenom balavurdijom“

– obrušila se i na crnogorski MSP, preteći da će im doći će „na naplatu jednog dana izdaja našeg predsednika“ (Đukanovića – prim. aut.)

– rođena Nikšićanka, diplomirala pravo u Podgorici

– pre mandata u Istanbulu, gde je radila kao prva savetnica ambasadora Branka Milića, dve godine bila je u središtu MSP u Podgorici

– svemu tome prethodio je mandat u Briselu (takođe savetnica u ambasadi), koji je prekinut ranije pod nejasnim i nikad objašnjenim okolnostima

Ko je Nikola Poleksić
– Poleksić, „đakon CPC“, ne krije svoja sektaška opredeljenja

– javno je dostupan (na engleskom jeziku) intervju u kojem iznosi sva svoja sektaška mišljenja, kao i niz objava u kojima opravdava lik i delo Hitlera

– čak i prevodi hvalospeve Hitleru iz knjiga koje je napisao Dejvid Vajt, vođa sekte kojoj pripada – „Red devet uglova“

– sam priznaje da nosi rang „spoljašnjeg eksperta“ u hijerarhiji „Reda devet uglova“

– godinama uređuje zvanične stranice i glasila tih sekti, gde se, između ostalog, propagira ekstremno nasilje, politička i druga ubistva…

– njegov profil obilovao je brojnim referencama aktivnostima ove sekte

– engleski istraživači, ipak, kao najmorbidniju činjenicu, ističu da je Poleksić svojevremeno osnovao i tzv. gnostičku crkvu Hrista – Lucifera u Podgorici

– ipak, ono što je zastrašujuće jeste to da, kako eksperti tvrde, sticanje ovakvog ranga po unutrašnjim propisima ove sekte zahteva vršenje ritualnog ubistva „otpadnika“ – odnosno onih koje su organi te sekte procenili kao nedostojne

– trio iz engleskog podkasta, takođe, tvrdi kako je Poleksić, pošto je čuo za njihovo istraživanje, indirektno i njima uputio pretnje smrću.

(Srpski Telegraf)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime