ENGLEZI ponovo napali Đokovića! OVAJ PUT UDARILI JAKO NISKO!

0

Svi se sećamo kako su Englezi tokom Vimbldona pokazali svoje pravo lice kada je u pitanju Novak Đoković, pre svega tako što su ga na konferenciji za medije žestoko napadali novinari, a navijači na terenu burno navijali za njegove protivnike.
Srpski teniser je uzvratio vatru, ali na terenu. On im je na to odgovorio brutalnim izdanjem u finalu protiv Rodžera Federera, nakon čega je osvojio svoj peti vimbldonski pehar, a ukupno 16. na Gren slemovima.

Međutim, Ostrvljani idu još niže. Ne nameravaju da se zaustave, već nastavljaju udare na Novaka i njegovu porodicu i po završetku Vimbldona. Ponovo pišu o problemima u njegovom braku sa Jelenom, a glavni argument im je to što Jelena nije bila na finalu Vimbldona.

Iako je Đoković u izjavi posle meča objasnio zašto Jelena nije bila na tribinama i da je ostala u stanu sa ćerkicom Tarom, iako je posle meča na društvenim mrežama pokazala koliko joj je stalo do uspeha svog supruga, iako sada zajedno letuju u Hrvatskoj i slušaju romantične pesme Olivera Dragojevića uz muzikante na Korčuli, to listu „San“ nije dovoljan dokaz da Jelena i Novak uživaju u svom braku.

Listu „San“ je sumnjivo i to što Jelena nije ništa napisala na društvenim mrežama povodom godišnjice braka nje i Novaka i podsećaju da je to radila u prošlosti.

„Jelena je uvek bila Novakova snaga, ali postoje spekulacije da imaju problema. Ne prisustvovati nijednom meču na Vimbldonu, iako je bila u Londonu, prilično je čudno s obzirom na to da je uvek isticala koliko je ponosna na njegov uspeh i koliko su jaki zajedno“, kaže navodni izvor za „San“.

Ne smemo zaboraviti da su Novaku takođe Englezi pre tri godine „pakovali“ aferu o bračnim problemima i navodnoj aferi sa indijskom glumicom Dipikom Padukone.

Apsolutno nema sumnje da su se Novak i Jelena samo nasmejali, a odgovor nije mogao da bude bolji od snimka koji možete videti.

Izvor: Alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime