EVO ŠTA RADI STOKA NA SRPSKOM GROBLJU U GRAČANICI Nova šiptarska provokacija gura prst u oko pravoslavlju!

0

B.I. iz Gračanice, koji je jutros obišao grob svoje majke na novom gračaničkom groblju na Padalištu, zatekao je krdo krava i koza, koje je, prema njegovim rečima na pašu izveo Albanac, najverovatnije iz okolnih mesta, preneo je Medija centar u Čaglavici.

B. I. je rekao da je zatekao užasan prizor, da su koze skakale po grobovima, a krave pasle travu. Naveo je da je groblje ograđeno, ali da je taj Albanac, najverovatnije, otvorio kapiju da stoka uđe na groblje.

„Kada sam ga pitao zašto je tu pustio stoku, na albanskom mi je rekao da će ih izbaciti. Otišao sam sa groblja da ne bih izazvao neki incident, jer sam bio pod velikim stresom”, dodao je B.I. Slučaj je prijavio direktoru Odeljenja javnih službi u opštini Gračanica Vladici Trajkoviću, koji ga je uputio na Odeljenje inspekcije.

“Pošto je danas nedelja, sutra ću prijaviti inspekciji i policiji”, naveo je B.I. Sahrane na novom groblju u Gračanici obavljaju se već nekoliko godina, jer na starom groblju više nema slobodnih mesta.

Parcelu za novo groblje obezbedila je opština Gračanica, kao i sredstva za uređenje groblja i izgradnju pratećih objekata, navodi Medija centar u Čaglavici.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime