FORMIRA SE NOVI VOJNI SAVEZ?!

0
Foto: Screenshot Youtube

Zapad će biti spreman da u nedogled pokušava da razbije ili uništi Rusiju, a u svetu bi u međuvremenu mogao da nastane novi vojni savez,izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

– Sastanak u Ramštajnu i isporuka teških vidova naoružanja Kijevu ne ostavljaju sumnje da će naši neprijatelji neodređeno dugo pokušavati da nas zbrišu, a još bolje – da nas unište. I oružja imaju dovoljno. Ako je potrebno, počeće da proizvode novo – napisao je Medvedev na Telegram kanalu.

U slučaju dugog sukoba u nekom trenutku će nastati nova vojna alijansa zemalja kojih su se domogli Amerikanci i njihovi saveznici. Tako se uvek događalo u istoriji čovečanstva i tokom dugotrajnih ratova. I tada će SAD konačno odbaciti staricu Evropu i preostale nesrećne Ukrajince, a svet će ponovo doći u ravnotežu. Ako, naravno, ne bude prekasno – smatra Medvedev.

U američkoj vojnoj bazi Ramštajn u Nemačkoj 20. januara je održan sastanak ministara odbrane pedesetak zemalja, na kojem je razmatrana dalja pomoć Kijevu. Nakon susreta ministar odbrane Nemačke Boris Pistorijus je izjavio da još nije doneta odluka o slanju tenkova Ukrajini.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime