Gori Balkan! Sused Srbije će proći kao Ukrajina?! Iz SAD stiglo zastrašujuće upozorenje! „Da li zaista želite…“

0
Foto: Skrinsot Tviter

Ako Bugarska nastavi da bude satelit Sjedinjenih Država i odluči, pod njihovim uticajem, da započne sukob sa Rusijom, deliće sudbinu Ukrajine, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu bugarskom novinaru Martinu Karbovskom.

– Da li zaista želite da zaratite sa Rusijom? Zar niste upravo videli šta se desilo Ukrajini? Ne možete da pobedite Rusiju – rekao je Riter.

Prema ekspertu, Oružane snage Rusije su daleko najspremnije na planeti, jer su dobro obučene, opremljene i prošle ozbiljna borbena testiranja, kakva NATO nikada nije imao.

– Ključni aspekt svake vojske je njeno razmišljanje, njen način razmišljanja za pobedu. Ruske oružane snage znaju ukus pobede, znaju kako da pobede – rekao je Riter.

Za razliku od Rusije, Bugarskoj, kao i čitavoj NATO alijansi, nedostaje ne samo odgovarajuća obuka, već i obučeni borbeni oficiri koji su sigurni u svoju sposobnost da pobede, objasnio je bivši obaveštajac.

– Kada je Bugarska poslednji put dobila rat? Da li imate oficire koji znaju šta je vojna pobeda – upitao je analitičar.

Riter je pozvao Bugarsku da napusti uticaj SAD ne samo da ne bi bila umešana u sukob sa Rusijom, već i da bi vodila nezavisnu ekonomsku politiku bez uticaja zapadnih sankcija, koje sprečavaju izgradnju obostrano korisnih ekonomskih odnosa sa Moskvom.

Izvor: Informer

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime