HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Marić napustio studio, a kada se vratio rekao je Šešelju nešto ŠOKANTNO

0

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu Hepi TV, a voditelj Milomir Marić ga je u šali optuživao da je sarađivao sa UDBOM

Milomir Marić u jednom trenutku je napustio studio i izašao da donese jednu knjigu.

Marić se u studio vratio sa knjigom koja je štampana u franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu „Čuvari Jugoslavije“ o navodnim saradnicima UDBE BiH, a koju je voditelj kupio na buvljaku.
Pokazao je da se u toj knjizi navodi i Šešeljevo ime, njegovi podaci, ali bez potpisa lidera SRS.

– To je puki formular otkucan pisaćom mašinom, Mariću, prevarantu stari – objasnio je Šešelj.

Marić je, uz gromoglasan smeh, rekao da postoji i dopuna da je „UDBA posle dva meseca prekinula saradnju sa Šešeljem jer ih kompromituje“.

– Po toj knjizi su mi „dali zadatak da špijuniram čoveka koga nikada u životu nisam sreo“ – objasnio je Šešelj knjigu koja širi broje paranoične teorije zavere da je on radio za UDBU.

Vojislav Šešelj je objasnio i da je čitao knjigu, a da mu je istu u zatvoru dao hrvatski general Mladen Tuta Naletilić, te da je knjiga štampana u ustaškom leglu – franjevačkom samostanu u Širokom Brijegu.
– To je glavno leglo ustaškog zla na Balkanu i ti njima veruješ. Čuj dva meseca radio i obrukao službu – rekao je dr Šešelj Mariću.

Podsećamo, predsednik SRS je jedini političar koji je objavio čitav svoj policijski dosije, na osnovu koga se vidi da je lider radikala zapravo bio progonjen od strane službi bezbednosti, ali su politički protivnici koristili paranoične teorije zavere kako bi ga kompromitovali, neuspevajući na inteletkualnom nivou da izađu na kraj sa njim.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime