HOĆE LI DA POBIJU SRBE? Prva žena Kosova rekla da je „Srbija kancer Evrope“, a onda joj je stigao brutalan odgovor Vučića

0

Na molbu da prokomentariše izjavu Vjose Osmani da Kosovo neće menjati Ustav zbog ZSO i da je “Srbija kancer Evrope”, Vučić je rekao da je to pitanje za Evropu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odbijanje Prištine da ispuni ono što je dogovoreno Briselskim sporazumom i bahatost tamošnjih političara više govori o njima, nego o Beogradu, a da bi na njihovo odbijanje da sprovedu Zajednicu srpskih opština odgovor trebalo da pruži Evropska unija.

Na molbu da prokomentariše izjavu Vjose Osmani da Kosovo neće menjati Ustav zbog ZSO i da je “Srbija kancer Evrope”, Vučić je rekao da je to pitanje za Evropu.

“Ako oni neće to da menjaju… Razumeli smo njihovu poruku i čekaćemo odgovor Evrope i EU. Nećemo ni mi da menjamo naš Ustav u tom delu, i šta ćemo onda? Hoće li da pobiju Srbe, da ih proteraju?”, upitao je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da bahatost i arogancija predstavnika Prištine, te njihovo nepristajenje na sporovodnje onoga što su već potpisali, mnogo više govori o njima, nego o Beogradu.

“Videli ste kako im je slavno propao protest u SAD, najavljivali su ga Albanci iz celog sveta… Na kraju krajeva, I ti ljudi žele da žive normalno i ništa više”, rekao je Vučić.

Dodao je da Priština može da se ponaša bahatao, ali da će se Beograd uvek ponašati odgovorno i čuvati mir i stabilnost.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime