HRVATSKA ĆE BITI PORAŽENA U CRNOJ GORI Istoričar najavio veliko ujedinjenje srpskih zemalja – propadaju dve veštačke tvorevine

0

Istoričar dr Aleksandar Raković kazao je sinoć u emisiji „Telemaster“ kako nije očekivao da Hrvatska pokrene hibridni rat protiv srpskog naroda zbog pitanja Crne Gore ali da se to ipak dogodilo jer Hrvati očito vide crnogorske konvertite kao već oblikovani deo hrvatskog identiteta

S tim u vezi Raković je za Happy TV rekao da će Hrvatska u Crnoj Gori biti poražena i da će njihova podrška Milu Đukanoviću najviše koštati samog Đukanovića. Podvukao je da će inostrano hrvatsko mešanje u unutrašnje prilike Crne Gore izvesno narušiti srpsko-hrvatske odnose i u drugim poljima.

Raković je ponovio da Srbi u Crnoj Gori uvek mogu dobijati energetske impulse od Srba iz Republike Srbije i Republike Srpske, a da crnogorski konvertiti uistinu nemaju od koga da dobiju pravu podršku i da će ostati sasvim sami.

Na kraju, Aleksandar Raković je zaključio da se samodezintegrišu obe veštačke tvorevine: takozvana crnogorska nacija i protektorat BiH. Stoga je izvesno da će se Srbija, Srpska i Crna Gora u doglednoj budućnosti ujediniti u jednu državu.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime