IDI NA KOSOVO, JE*EM TI DECU! OVO JE I MOJ GRAD! Prisustvovali smo BRUTALNOJ SVAĐI NA KALEMEGDANU (VIDEO)

1
foto: Printscreen Espreso

Uvrede su pljuštale na nacionalnoj osnovi, ali nasilnik nije pokazao poštovanje ni prema deci i majkama

Kako Espreso saznaje, dva čoveka u zoru su se posvađala na Kalemegdanu ni manje ni više nego zbog Kosova. Uvrede su pljuštale na nacionalnoj osnovi, a nasilnik nije pokazao poštovanje ni prema deci i majkama.

“Ovo je i moj grad“, čulo se tokom svađe.

“Idi na tvoje Kosovo dole pa spavaj, mamu ti jebem! Jebem li ti decu, unučiće i poreklo i sve ti jebem! Šiptaru!“, vikao je nasilnik.

Još uvek nije potvrđeno kog porekla je napadnut čovek, ali pretpostavlja se da je u pitanju Srbin koji je dugo živeo na teritoriji Kosova i Metohije.

Eksluzivni video svađe pogledajte ovde:

Espreso

1 komentar

  1. polakote ljudi nije on nasilnik tako trebate i ostali braniti svoja mesta od okupacije kosovara jaih dobro poznajem vozijosam robu po kosovu i velikesu probleme nabacili bas ti kosovari srbiji ispada daje zasve srbija kriva a oniga cinili i sada cine po srbiji jel su sve njihovi na uticajnim mestima i nemozemo im nista mladez srbije se iseljava jel posla u dobro placenim institucijama ima samo za njihovu decu ako neverujete proverite koje na celu policije koje na celu poste i ostalih institucija i kosu radnici 80 posto kosovari srbi svi pobegli preko

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime