Ivanović poznatiji kao mrzitelj Srba i ljubitelj Hrvata, nego kao komičar(VIDEO)

Ivanovićevu emisiju pogledalo 84 000 gledalaca, a video gde se navodi vrednost njegove imovine 240 000

0

 

Bez obzira što ima veoma kvalitetnu produkciju, ozbiljne resurse, kao i nesporno dobru ekipu, emisija Ivana Ivanovića na Youtube kanalu beleži kontinuirani pad. Popularnost voditelja emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ postepeno ali sigurno jenjava.

Svojevremeno, kada je prelazio sa TV Prva na Nova S, Ivanović je izjavio da ne očekuje pad popularnosti jer ga publika svakako prati na Youtube i društvenim mrežama.

Njegova poslednja emisija je imala svega 84 hiljade pregleda na Youtube. Ivanoviću nisu  pomogli ni Radoslav Zelenović, bivši urednik Filmske redakcije RTS i bivši direktor Jugoslovenske kinoteke a ni Branko Cvejić, popularni domaći glumac.

Zašto poznati voditelj naglo gubi popularnost i zašto njegove emisije imaju sve manje pregleda na Youtube?

Verovatno postoji više faktora koji utiču na pad popularnosti. Prezasićenost emisije klišeima, odsustvo svetski poznatih ličnosti, neinventivnost(koncept emisije je gotovo identičan onome kakav je bio u njenom startovanju), itd.

Svakako je jedan od ključnih razloga i licemerje samog Ivanovića, koji publici prodaje levičarsku priču o teškom životu običnog čoveka u Srbiji dok, kako pišu mediji,   on lično zarađuje 17 000 evra po emisiji.

Ono što posebno nervira građane Srbije je autošovinistički narativ Ivana Ivanovića. Njegovo istovremeno dodvoravanje Hrvatima i ruganje Srbima. Sprdnja sa srpskom tradicijom i Srpskom crkvom je jedan od uobičjenih klišea Ivanovićeve emisije.

Tri puta više je gledalaca pogledalo video na Facebook-u koji kritikuje Ivana Ivanovića nego njegovu poslednju emisiju.

To jasno pokazuje raspoloženje gledalaca u Srbiji prema Ivanu Ivanoviću i njegovoj emisiji.

Za preko 200 000 gledalaca je zanimljiviji video jedne Facebook stranice koja je razmontirala Ivanovića i njegov prohrvatski i autošovinistički narativ.

Ivan Ivanović promoviše USTAŠKU VINARIJU!

Kakve god da je dilove Ivanović napravio sa Hrvatima, koji mu verovatno donose dobru zaradu, sasvim je izvesno da će ga to koštati popularnosti u Srbiji, a njegovu emisiju svesti na uzak krug gledalaca.

Novi Centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime