IZ KOLA JE TREŠTALA MUZIKA I ČUO SAM DA NEKO KRKLJA: Sportista ispričao detalje stravičnog udesa Ognjena Kuzmića!

0

Janjanin koji je bio u drugom automobilu u koji je udario košarkašev porše nije zadobio teže povrede

Košarkaš Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim časovima kod Ramića, na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka.

Nesreća se dogodila kada je njegov beli porše u kome je bio sa drugom Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kome je bio još jedan sportista, bokser Dražen Janjanin sa prijateljem Markom Miljatovićem.

Posle sudara, oba automobila su se prevrtnula s time što se Kuzmićev porše isprevrtao i skroz smrskan završio u njivi, a i Kuzmić i njegov prijatelj su zadobili teške povrede i stanje im je kritično.

Janjanin je za „Srpskainfo“ prepričao kako se odvijao dramatičan incident na putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

– Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išala iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila, izjavio je za „Srpskainfo“ Dražen Janjanin.

Bokser je još dodao da je automobil u kom se vozio nakon udarca završio na krovu, dok je „porše“ u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

– Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta, dodao je bokser.

Srećom, povređeni iz ovog automobila prošli su bez težih povreda.

– Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju, zaključuje Janjanin.

(Espreso.rs / Srpskainfo.com)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime