Jedinstveni onlajn haj-tek izvozni sajam za Istočnu Evropu u organizaciji kineske Džeđang provincije

0

Izvozni onlajn sajam Džeđang provincije 2020 predstavlja centralnoevropskim i istočnoevropskim zemljama pokućstvo i dekorativne materijale, u organizaciji Uprave za trgovinu Džeđang provincije i društva sa ograničenom odgovornošću „Džeđang-Džongdži za međunarodne sajmove i trgovinu“, u periodu od 5. do 11. juna 2020. godine.

Blizu stotinu preduzeća iz Džeđanga i zemalja Centralne i Istočne Evrope učestvuje u ovom jedinstvenom onlajn sajmu putem video konferencija.

Pandemija COVID-19 zadala je ogroman udarac ekonomiji i društvima širom sveta. U nameri da se minimalizuju posledice pada proizvodnje svakodnevnih kućnih potrepština i dekorativnih sredstava, kao i sa željom da se preduzetnicima koji nisu u mogućnosti da fizički učestvuju na sajmovima pruži rešenje, a imajući u vidu da se trgovci suočavaju sa teškoćama u komunikaciji, Uprava za trgovinu Džeđang provincije nudi jedinstvenu onlajn platformu na kojoj će za zemlje Centralne i Istočne Evrope biti održana izložba pokućstva i dekorativnih materijala.

Onlajn sajam pruža legalan, efektivan, pouzdan i pristupačan način trgovine, omogućavajući da se niz ekonomskih prednosti Džeđanga u potpunosti iskaže. Među njima su upotreba velikih podataka (big data), mobilnog interneta i društveno-integrisanih digitalnih rešenja, kao što je precizno pristajanje (precision docking). Osim toga, Džeđang predstavlja robno pokućstvo i dekorativne materijale zemljama Centralne i Istočne Evrope koje nisu neposredno vezane za međunarodne lance snabdevanja.

Sajam se održava od 5. do 11. juna 2020. godine, sa učešćem preko 50 centralnoevropskih i istočnoevropskih kompanija, asocijacija iz industrije pokućstva i dekorativnih materijala, privatnih preduzeća i povezanih institucija, koje će sve zajedno moći da ostvare precizno onlajn povezivanje primenom tehnologija internet klaud video konferensinga.

Evropske porodice poklanjaju pažnju estetici i kvalitetu. Imajući u vidu karakteristike evropskog tržišta građevinskih dekorativnih materijala, kineski pandani namenjeni mekom dekoru odlikuju se visokim kvalitetom i niskom cenom, pa tržištima u Centralnoj i Istočnoj Evropi nude očigledne prednosti.

Tokom onlajn sajma, digitalne usluge poput klaud izložbi, klaud promocije i klaud pregovora za učesnike takođe će biti omogućene od strane Džeđang provincije. Svi aspekti i dimenzije predstavljenih artikala biće prikazani na izložbama kako bi inostrani kupci mogli da steknu detaljniji uvid u ponudu i relevantne informacije, te unaprede onlajn transakcije između subjekata ponude i potražnje.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime