Jeremić pohvalio Vučićevu vlast tokom borbe sa koronom, optužio Boška da ruši BOJKOT i rekao da opoziciji niko ne veruje!

0

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, akademik Dušan Teodorović i novinar Nikola Tomić su u emisiji “Utisak nedelje” bili saglasni u kritikama štrajka glađu lidera Dveri. Jeremić kaže da je štrajk glađu poslednji čin i da se to ne radi ako se ne sagledaju sve posledice a da to sve može da bude “penal” Aleksandru Vučiću da sruši bojkot.

O opoziciji Jeremić se izrazio kritički:

– Najvažnije je zajedničko delovanje i bolja organizacija koja trenutno i nije sjajna, a najveći problem je da opozicija stekne kredibilitet kod naroda, jer narod opoziciji ne veruje – rekao je Jeremić gostujući u “Utisku nedelje”.

O organizacije državnih organa tokom pandemije koronavirusom Jeremić je imao reči pohvale:

– Bilo je stvari koje su za pohvalu, rad medicinskih stručnjaka koji su uradili odličan posao, ali bilo je i pozitivnih stvari koje je uradila i koje zavređuju pohvalu. Nastava na daljinu koja je odlično funkcionisala i snabdevanje hranom koje je bilo bez problema, dakle bilo je stvari za pohvalu – zaključio je svoje razmišljanje Vuk Jeremić o radu državnih organa tokom trajanja vanrednog stanja.

Na pitanje voditeljke Olje Bećković kako da se opozicija ujedini kada se on ogradio od štrajka glađu Boška Obradovića, lidera Dveri, koje su članice SzS, Jeremić je rekao da lično saoseća sa Obradovićem, da je zabrinut za njega i da bi ga, da je razgovarao sa njim, posavetovao da to ne uradi.

– Štrajk glađu je poslednji korak i čin, iza toga više nema dalje i to se ne radi ako niste ozbiljno razmislil šta mogu biti posledice toga, a političke posledice mogu biti jako opasne jer sada Aleksandar Vučić može sa par efektnih poteza da matira opoziciju i sruši bojkot.  – rekao je Jeremić.

Novi centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime