Jeziva TRAGEDIJA! MAJKA NA PUTU ZA NIŠ, SINU STRAHINJI (23) SE BORE ZA ŽIVOT!

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca, stradao je M. Ć. (43) iz Beograda, a dvadesettrogodišnji Strahinja K. iz Aranđelovca zadobio je povrede glave, vrata i grudnog koša.
Majka Strahinje, kojem se lekari bore za život Draginja kaže da su njen sin i njegov kolega jutros krenuli za Leskovac kako bi isporučili proizvode firme u kojoj su radili.

– Ne znam šta se desilo, sin je jutros otišao na posao, čula sam da je imao nesreću. Na putu smo za Niš, idemo u bolnicu da vidimo šta je sa njim. O čoveku koji je bio sa njim ne znam ništa osim da su radili u istoj firmi – rekla je zabrinuta žena.

U firmi za proizvodnju torti i kolača, gde je Strahinja K. zaposlen, potvrdili su da su u sudaru učestvovali njihovi radnici, ali nisu želeli da iznose detalje.

– Ništa ne znamo, čekamo informacije o događaju. Za sada ne možemo ništa da kažemo – rekli su oni.

Podsetimo, do tragedije je došlo kada je kombi koji je prevozio kolače, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu iz još neutvrđenih razloga skrenuo na zaustavnu traku gde je bio parkiran šleper paraćinskih tablica koji se zaustavio zbog kvara.

Od siline udara, iako potpuno uništen, kombi je nastavio da se kreće još pedesetak metara. Vozač M. Ć. je poginuo na licu mesta dok je Strahinja K. zadobio povrede glave, vrata i grudnog koša i zbrinut je u niškoj bolnici gde mu se lekari bore za život.

Saobraćaj na ovoj deonici nije bio zaustavljen tokom uviđaja, već se odvijao usporeno.

Izvor: Telegraf.rs/ Alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime