Ključni momenti, sve se POKLAPA sa telefonom: Evo šta se desilo sa Matejem u noći nestanka (VIDEO)

0

Rekonstrukcija sve razrešila
MUP Srbije oglasio se danas popodne o slučaju nestanka Mateja Periša, mladića iz Splita, za kojim se u Beogradu traga već 13. dan. Takođe, objavljena je i kompletna rekonstrukcija događaja od te noći (30. na 31. decembar 2021. godine), a pušteni su i svi snimci sa nadzornih kamera.

Odlučeno je da se napravi ovakva rekonstrukcija kako bi se stalo na put dezinformacijama, posebno nakon što su objavljeni i razni snimci Mateja Periša tokom proteklih dana na društvenim mrežama.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska do Save, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Veliku pažnju javnosti privukao je i snimak na kom se vidi kako nešto pluta ili pliva u reci Savi. Navodilo se da je u pitanju Matej Periš, a sa druge strane bilo je i glasina da je u pitanju neki predmet. Takođe, šuškalo se i da taj snimak možda nije nastao u noći nestanka Splićanina.

MUP je današnjim izlaganjem rešio ovu dilemu. Iz policije kažu, u snimku objavljenom na Jutjub kanalu MUP-a Srbije, da je Matej kružio oko restorana “Savanova”, nakon čega je nastavio kretanje ka šetalištu i reci.

Lociranjem Matejevog telefona indikativno je bilo kretanje jednog objekta u Savi, a iz MUP-a dodaju da se vreme i trasa kretanja objekta u Savi poklapa sa kretanjem Matejevog telefona.

Na još jednom snimku koji je nastao 31. decembra 2021. godine u 2 sata i 5 minuta iza ponoći vidi se objekat koji se kreće niz reku ka Velikom ratnom ostrvu. Iz MUP-a dodaju i da je pregledan sav raspoloživ video-materijal sa Novobeogradske strane i ka Pančevačkom mostu, ali da Matej nije uočen.

Izvor: Pink

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime