Ko u Banja Luci finansira kampanju parama Škaljarskog klana?

0

Sa kim sarađuje i čime se bavi otac gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji svakodnevno upire prstom u imovinu i poslove drugih političkih funkcionera dok žustro odbija odgovoriti na pitanja o sopstvenoj imovini kojom raspolaže on kao i njegov otac.

Iako se povukao iz mnogih poslova na teritoriji Republike Srpske, Dragan Stanivuković je nastavio biznis u Sloveniji.

Naime, Dragan Stanivuković preko špediterske firme obavlja poslove transporta nelegalne robe, narkotika kao i ljudi, što ga svrstava na najvišu poziciju škaljarskog klana.

Stanivuković preko svojih građevinskih firmi u Sloveniji „pere“ novac stečen nezakonskim radnjama te istim novcem finansira političku karijeru i kampanju svog sina, gradonačelnika Stanivukovića, kako tvrdi nekoliko izvora za naš portal.

Naši izvori dalje navode da je Dragan Stanivuković glavni logističar i „perač“ novca škaljarskog klana pri čemu osigurava „štekove“ plaćenim ubicama pomenutog klana.

Posljednjom velikom akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u kojoj je pao Bojan Roguljić, a koji je doveden u vezu sa sa ocem gradonačelnika Draška Stanivukovića, Draganom Stanivukovićem, s kojim je 2019. godine udružio kapital kako bi istisnuo male akcionare iz poznatog banjalučkog špediterskog preduzeća „Meridian“.

Kada podvučemo crtu, škaljarski klan osim što drma zapadno-balkanskim i uopšte evropskim narko rutama, drži u šaci i prvog čovjeka Banje Luke preko njegovog oca.

Izvor: banjaluckeprice.net

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime