KOMŠIĆ ZOVE NATO I PRIČA O KLANJU Šešelj mu odmah zapušio usta!

0

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić, dao je ratno-huškačku izjavu za crnogorsku „Pobjedu“.

– Snage su, barem kada je reč o BiH, izjednačene. Primarni zadatak države mora biti zaštita građana BiH koji žive pod vrstom fašističke okupacije. I ovom prilikom bih pozvao NATO trupe da izađu, pre svega, u povratnička mjesta u entitetu Republike Srpske, gde Dodikove falange prete klanjem i ubijanjem civila. Ukoliko to ne urade, nećemo imati drugog izbora nego da sami preduzimamo mere zaštite građana u tim delovima BiH – izjavio je Komšić.

On je takođe širio lažne vesti o „fašističkim porukama“ na proslavi Dana Republike Srpske.

– Tokom obeležavanja neustavnog dana Republike Srpske, čuli smo jedino fašističke poruke utemeljene na teoriji i praksi krvi i tla; fašističko orgijanje i zveckanje oružjem praćeno prisustvom, ne samo presuđenih ratnih zločinaca poput Vinka Pandurevića, nego i onih koji se spremaju da počine nove zločine – tvrdi Komšić.

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj za „alo.rs“ komentarisao je ove ratno-huškačke izjave Komšića.

– Željko Komšić je mudzahedin u pokušaju. To je živi primer nefunkcionalnosti BiH kao države i diskriminacije koja tamo vlada. Komšića su izabrali muslimani i on je dužan da sprovodi ekstremističku politiku islamskog fudnamentalizma i izrazitu srbofobiju pošto je najobičniji sluga muslimanske političke elite bez ikakvog legitimiteta. On ne predstavlja u BiH apsolutno nikoga – rekao nam je Šešelj.

On je objasnio da su ovakve Komšićeve izjave dokaz da su „Bakir Izetbegović i njegovi mudžahedini očajni“.
Da stvar bude gora, Komšić je ove reči izgovorio baš danas kada se navršava 80 punih godina od stradanja srpskog stanovništva od strane ustaša u crkvi u Drakseniću.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime