KRAJ RATA U UKRAJINI?! Putin pred velikom odlukom

0

Prema najnovijim informacijama predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao je na pregovore predsednika Rusije Vladimira Putina.

KFOR se povlači sa KiM!?

Prethodno je francuski predsednik Makron zvao je telefonom Putina. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da će čekati u Kijevu.

Šiptari krenuli u MASOVNU AKCIJU! Nova baza pretnja Srbiji

Ipak, ostaje veliko pitanje hoće li ruska vojska sada stati sa intervencijom kada su Rusi uveliko ušli u Kijev su na korak od osvajanja prestonice Ukrajine.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da je Rusija u svakom trenutku spremna za pregovore o Ukrajini, čim ukrajinski vojnici polože oružje.

– Ruska Federacija je zainteresovana da Ukrajina prestane da bude zemlja pod spoljnom kontrolom i da se ne koristi kao sredstvo za obuzdavanje Moskve – rekao je Lavrov, prenosi RIA Novosti.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin objavio je „početak specijalne vojne akcije“ u u četvrtak ujutru, tokom celog dana širom Ukrajine odzavanjale su granate, pucnjave i sirene. Prvog dana ruskog napada poginulo je 137 ukrajinskih državljana.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime