MAJKA MALE MONIKE JE ZBOG BERBERINA U SUZAMA! Ono što je sada uradio je SRAMNO!

0

Jovanović je u ranijim ročištima govorio da je u trenutku otmice imao suženje svesti, da je to učinio usled “pomućenja svesti”

Na suđenju Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra prošle godine oteo i maltretirao dvanaestogodišnju devojčicu, svedočili su danas doktori veštaci iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu koji su obavili neuropsihijatrijski pregled optuženog i već jednom osuđenog silovatelja.

Jovanović je u ranijim ročištima govorio da je u trenutku otmice imao suženje svesti, da je to učinio usled “pomućenja svesti”.

Jovanović je devojčicu (12), namamio u auto, a onda je odvezao do Malče odakle je s jadnim detetom peke išao ka knjaževačkim selima kroz šumu.

Suđenje je zatvoreno za javnost, a kako nezvanično saznajemo iz familije optuženog, Jovanović je još kao dečak pokazivao elemente poremećaja ličnosti.

– Roditelji su ga kao dečaka od dve ili tri godine vodili na Kliniku za mentalno zdravlje jer je pokazivao izuzetno izražene znake besa. Kod lekara su ga odveli jer je udarao glavom o zid kada je ljut. Udarao je u ono pored čega se našao. Priča se da je sličan bes pokazao i prošle godine u leto kada je nestao krajem jula. Tada je porodica bila da prijavi njegov nestanak policiji. Nije tražen jer nije bilo krivičnog dela. Kasnije se otkrilo da se u stvari pripremao za otmicu, ispričao je Kuriru jedan član familije.

Što se tiče njegovog zdravstvenog stanja, kasnije se otkrilo i da boluje od epilepsije. Kada je devojčica nađena u jednoj vikendici u selu Pasjača, on se krio po tom i svom selu Malča, a sve zato što su mu nestali unapred pripremljeni lekovi.

Jovanović je uhapšen 5. januara na lokalnom groblju u Malči. Istražne radnje protiv njega su pokrenute zbog krivičnih dela otmice i silovanja deteta za šta može biti izrečena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotna.

Majka devojčice ispred suda: On je bez duše!

Aleksandra Karimanović, majka maloletne devojčice koju je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski Berberin, kidnapovao i danima mučio, posle završenog veštačenja teško je govorila, a za medije je kratko prokomentarisala da je optuženi proglašen uračunljivim

– Proglašen je uračunljivim, znam samo da je tražio je sve načine da izbegne optužbu. Pola sam čula, pola ne – rekla je uznemireno.

Na pitanje kakav je to čovek koji je u stanju da počini takvo strašno delo, Karimanovićeva je kratko, kroz suze, odgovorila:

– On je bez duše.

Vidno iscrpljena majka devojčice, Aleksandra Karimanović rekla je nakon suđenja da joj je važno da je danas rečeno da je Jovanović bio uračunljiv kada je oteo učesnicu osnovne škole.

– Meni je sada važno da je za njega rečeno da je bio uračunljiv. Znamo sada da je on proglašen kao uračunljiva osoba i to je to. On se branio, tražio je neka svoja prava i to je to – rekla je Aleksandra nakon suđenja. Na novinarsko pitanje da li je on negirao da je uračunljiv, ova majka je rekla: “naravno”.

Espreso, ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime