Marinika krenula u predsedničku kampanju?!

0

Izjava koju su potpisali Marinika Tepić i Dragan Đilas se može smatrati novim sporazumom  o njihovom daljem zajedničkom političkom delovanju.

Marinika je prethodni dan samostalno došla pred zgradu TV PINK, povodom emisije Hit tvit u kojoj je Aca Lukas uvredio novinarku Žaklinu Tatalović. To Marinikino samostalno pojavljivanje je u opoziciji protumačeno kao početak njenog odvajanja od Đilasa i osamostaljivanja.

Naši izvori iz opozicije tvrde da je ovo zaista i bio plan Marinike Tepić ali da je odmah sutradan Dragan Đilas ponudio Mariniki da potpiše zajedničku izjavu, kojom bi se stavila tačka na spekulisanje opozicije o njenom napuštanju Đilasa i SSP.

Đilas je pristao na sve Marinikine uslove i ponudio joj da ona bude kandidat Ujedinjene opozicije Srbije na predstojećim predsedničkim izborima. Veštim manevrom Marinika je uspela da se bolje pozicionira u Ujedinjenoj opoziciji Srbije ali pre svega u Đilasovoj stranci SSP.

Zajednička izjava Marinike i Đilasa se u opoziciji tumači kao Đilasovo povlačenje i prepuštanje Mariniki glavne uloge u njegovoj stranci i njegovom opozicionom savezu.

Novi Centar

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime