MATEA, BRUKO I SRAMOTO! Hvalila se slikom sa Novakom, a onda dan kasnije jezivom izjavom najstrašnije uvredila ceo srpski narod

0
Foto: Printscreen/instagram/Matea jelić

Hrvatica pokazala pravo lice.

Hrvatica Matea Jelić je brzo na Olimpijskim igrama pokupila simpatije u domovini kad je osvojila zlatnu medalju u tekvondou, a ubrzo zatim je prirasla za srce čak i ljubiteljima sporta u Srbiji objavivši fotografiju sa Novakom Đokovićem i posebnom porukom koju je poslala.

A onda – hladan tuš za Srbiju! Matea veliča ustvaštvo i operaciju etničkog čišćenja koju Hrva „Oluja“ koja je poslužila da se proteraju Srbi iz Hrvatske. Pred povrataa u domovinu dala je sramotnu izjavu.

– U olimpijskom selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista, rekla je Jelićeva za „Slobodnu Dalmaciju“.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime