MILIĆEVIĆ ODBRUSIO ĐILASU: “Oni koji su rasprodali svu našu vojnu opremu kritikuju Vučićevu razvojnu politiku”

0

Ðorđe Milićević rekao je da su kritike nekih opozicionih stranaka na račun vlasti neutemeljene jer je Srbija na putu napretka i razvoja.

Potpredsednik Skupštine Srbije i šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević rekao je danas da su kritike nekih opozicionih stranaka na račun vlasti neutemeljene jer je “Srbija na putu napretka i razvoja koji su trasirali Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić”.

– Ponovo Dragan Ðilas, koji nije imao političke hrabrosti da učestvuje na izborima i pokuša da sebi obezbedi legitimitet za ućešće u razvoju zemlje, saopštava kako je loše za Srbiju da ima nove investicije i da jača svoju vojsku. To je licemerno, jer nisu građani zaboravili vremena kada su upravo oni koji sada kritikuju razvojnu politiku Vlade Srbije i predsednika Vučića, rashodovali i rasprodali svu našu vojnu opremu kao staro gvožđe i ostavili vojsku bez oružja i opreme – naveo je Milićević u pisanoj izjavi koju je dostavio medijima.

On kaže i da nije ništra novo to što njima danas ne odgovara jaka i stabilna Srbija, te konstatuje da je odbrambena moć Srbije značajan faktor bezbednosti čitavog regiona.

– Po ko zna koji put skreće se pažnja sa političkog fijaska Ðilasove i drugih partija koje su odlučile da ne učestvuju u otvorenoj i zakonitoj političkoj utakmici. I ovog puta to je kritika vlasti po svaku cenu i za sve – kaže Milićević.

On navodi i da je Ðilas kada je bio na vlasti bio na udaru javnosti zbog investicija koje je realizovao, pominjući kao primer most na Adi zbog visoke cene, ali i svaku drugu beogradsku investiciju.

– Tada je mislio da je u pravu. A sada mu smeta što Srbija ne čeka da prođe korona, već ulazi u nove infrastrukturne investicije, kako bi se zaposlio što veći broj ljudi, kako bi domaća preduzeća radila na ovim projektima. Pitamo gospodina Ðilasa – nisu li to dva aršina. Jedan kad si vlast, a drugi kad si opozicija – naveo je Milićević.

Tanjug

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime