MILO PLANIRAO UBISTVO SVOG BANKARA?! General Grahovac izneo šokantne tvrdnje

0
Foto; Screenshot Youtube

General JNA u penziji Blagoje Grahovac izneo je šokantne tvrdnje, gde je objasnio da je 2016. godine upozorio Duška Kneževića, Milovog nekadašnjeg bankara i predsednika Atlas grupe, da postoji šanska da bude ubijen od strane tadašnje vlasti.

Grahovac je ispričao da je Duška Kneževića sreo još 2016. godine i da mu je tada ispričao šta će mu se sve desiti, kao i da ga je tom prilikom opomenuo da će ga možda i ubiti.

– Imam princip, kada nekog prvi put vidim, kažem mu sa čim se ne slažem. A onda možemo razgovarati o nečemu sa čim se slažemo. Tako sam Dušku Kneževiću kada sam ga prvi put video, decembra 2016. godine u Beogradu, rekao ,,Vama će vlast DPS prvo oduzimati imovinu, i to u inostranstvu, pa onda u Crnoj Gori. Na kraju će vas uhapsiti – ispričao je Grahovac.

On je potom dodao da je ovo saopštio Dušku Kneževiću dok je, kako je naveo, bila još velika ljubav između njega i Đukanovića.

– Kazao sam mu grantogramom kada će mu se i šta desiti. Znam da sam mu rekao ,,sledeća vam je prvo banka u Moskvi“ , a onda sam mu kazao i kada je na redu kompleks Meljine. ,, I na kraju će vas uhapsiti, obratite pažnju možda će vas i ubiti“ – prepričao je Grahovac tadašnji razgovor njega i Kneževića – naveo je on.

On je istakao da je vlast DPS funkcionisala po tačno određenom modelu, te niije bilo potrebno imati neke posebne informacije kako bi se znalo šta i ko smera.

– Samo se prave modeli. Ozbiljna procena i dobra namera. U Crnoj Gori je kriminal kapilarno od vrha do mesne zajednice. Lokalni DPS moćnik je mogao da uđe u tuđe imanje i napravi sebi kuću – objasnio je Grahovac i dodao:

– Budite uvereni kad progovore kafe kuvarice, sobarice, skretarice pa uključujući i ministre, biće filmova i filmova. Ali Crna Gora će ovo rešiti, zavaravaju se da se može nešto sakriti. Ovde je mentalitetski nakazni aspekt da se najbliži špijaju međusobno – zaključio je general.

Izvor: REPUBLIKA.RS

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime