MILOVA ALEKSANDRA UDARILA NA SRBE I CRKVU: Vuković: Litije su bile lažna odbrana svetinja! (VIDEO)

0

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković danas je u pralamentu ponovo „briljirala “ i najbrutalnije je izvređala Srpsku pravoslavnu crkvu i sve Srbe u Crnoj Gori.

„Nacionalistička hunta srozala je sve principe demokratije u ispunjavanju zavjeta datom „Srpskom svetu“. Narugavši se Ustavu nezaustavljivo su pogazili principe građanske države i sekularnosti pa su i izbor tužilačkog savjeta podredili zakonu litija i molebana“, kazala je Milova miljenica Aleksandra Vuković.

Ona je dodala da su sa „spiska podržavalaca lažne odbrane svetinja“ spustili advokate i bogougodnike pravo u tužilački savjet.

„Ovo je najperfidnija izdaja evropske Crne Gore… Ne mogu sljedbenici srpskog sveta, projektanti podane i prodane Crne Gore biti evropski partneri“, klicala je, „objašnjavajući“ kako nova vlast ne može „jagnjećom kožom“ sakriti „vuka“ koji želi zlo državi.

„Niko nas ne može kupiti!“, odjekivalo je Skupštinom dok je, nesumnjivo, svud okolo odjekivao glasan smijeh onih koji nisu plaćeni da „zaborave“ Migovu „Kovertu“, Jelićev „Snimak“, Milove „pandora papire“… A njeno „mahanje“ antifašizmom sigurno razjarilo sve koji se sjećaju „ludačkog pokreta“ i prijetnji progonom.

Otkrila je da je spremna da „lovi izdajnike“ i besplatno…

„Boje se mene, jer sam 15 godina radila bez plate, i radiću dok ne raskrinkamo te ruskim novcem kupljene duše…“, „pjenila“ je Vuković, „pritisnuta“ težinom srpsko-ruske „ujdurme“ protiv Crne Gore.

„Moju poslaničku platu daje mi moja država, dok vas plaća tuđa“, nastavljala je rat sa „izmaštanim“ protivnicima, sve „začinjavajući“ kritikama premijera, Vlade, SPC.

Pred sam kraj, Vuković je dala sjajnu dijagnozu vlastitom istupu“

„Dosta je isprazne priče, dok fašizam viče“.

Ostatak govora mrže poslanice Vuković možete pogledati na video snimku ispod:

Izvor: region.alo/pogled.me

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime