MILOVI VOJNICI BRUTALNO PREBILI SRPSKOG DEČAKA Pevale se ustaške pesme na Trešnjeviku, a kada su gosti naručili srpske, krenula makljaža u kafani! Dečak (9) teško povređen

0

Dečak je bio u kafani sa ocem D.I. i njegovim prijateljem, kada je došlo do svađe na nacionalnoj osnovi, vređanja, a potom i do tuče.

Devetogodišnji dečak iz andrijevačkog sela Sjenožeta teško je povređen u subotu popodne u kafanskoj tuči na Trešnjeviku, zbog čega je sa povredama glave, prebačen na lečenje u Klinički centar u Podgorici.

Službenici Uprave policije u Beranama uhapsili su Radomira Marjanovića (31) iz Andrijevice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo „teška telesna povreda“ u sticaju sa krivičim delom „nasilničko ponašanje na štetu maloletnika“.

Kako se saznaje, Ispod Komova pevale su se ustaške Tompsonove pesme.

Kad su počele da se pevaju srpske pesme naručioce su napali DPS vojnici.

Napadnut je Danilo Ivanović i njegova porodica, kojom prilikom je Danilov devetogodišnji sin zadobio teške povrede glave i operisan je u KBC Podgorica.

Dečak je bio u kafani sa ocem D.I. i njegovim prijateljem, kada je došlo do svađe na nacionalnoj osnovi, vređanja, a potom i do tuče sa Marjanovićem i njegovim rođakom, koji su sjedjeli za susjednim stolom.

„R.M. je fizički napao D.I. (46) i R.Č. kojom prilikom je D.I. (46) zadobio lake povrede u predelu lica. Tokom fizičkog obračuna R.M. je odgurnuo drveni sto koji je udario maloletno lice, kojom prilikom je ono zadobio teške telesne povrede u vidu frakture lobanje“, piše u saopštenju policije.

Pripadnici policije su od više lica prikuplili obaveštenja na okolnosti ovog događaja.

Marjanović je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72h.

Protiv ostalih učesnika ovog događaja biće podnete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

„Povređeni dječak je operisan i njegovo stanje je stabilno“, saopšteno je „Vijestima“ u policiji.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime