Naprednjak gradonačelnik Valjeva zabranio članovima SNS da lajkuju na Facebook-u objave koje postavljaju Socijalisti!

0
dav

Kako prenosi lokalni portal kolubarske.rs gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je tražio spisak svih Facebook profila članova SNS u Valjevu te zabranio članovima SNS da lajkuju objave na Facebook-u članovima SPS.

Na sednici Gradskog odbora SNS, koja je održana u petak uveče, formiran je izborni štab za Valjevo, koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović, a njegovi zamenici biće Mirko Kovačević i Mihailo Milutinović, saznaju Kolubarske.rs iz izvora bliskih SNS.

– Kako navodi naš izvor na sednici je bilo reči o pripremama za redovne izbore na svim nivoima, koji će biti održani naredne godine a koje “naprednjaci treba ubedljivo da dobiju”. Predsednicima mesnh odbora naloženo je da “pojačaju aktivnosti”, a Milan Gajić će biti zadužen za “posebne aktivnosti” na terenu. – navodi portal Kolubarske.rs.

Predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović govorio je i o uticaju društvenih mreža na birače u vreme izborne kampanje, naročito o fejsbuku. On je rekao da se svi članovi koji imaju fejsbuk profil “moraju aktivirati i da stranci obavezno prijave ukoliko imaju fb profil”.

– Gvozdenović je zatražio da se “više ni slučajno ne lajkuju socijalisti i njihove objave”, koji su inače koalicioni partneri SNS i u Valjevu, što je većina sa oduševljenjem podržala.- navodi se u članku lokalnog portala.

A u Valjevu opet radi CIRКUS. Dok nam se grad raspada, važnije je baviti se lajkovima na društvenim mrežama, nego…

Gepostet von Nismo mi VALJEVCANI,mi smo VALJEVCI!!!x) am Sonntag, 29. Dezember 2019

Valjevci na Fejsbuku začuđeni ponašanjem svog gradonačelnika su se zapitali šta ako su članovi SNS i SPS rođaci i da li i tada važi zabrana lajkovanja.

 

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime