Njuz front ukazao na lažiranje socijalnih istraživanja u Gruziji

0

Asocijacija gruzijskih patriota planira da održi protestni skup u Ambasadi SAD u Tbilisiju protiv sumnjivih aktivnosti Nacionalnog demokratskog instituta, organizacije koju je stvorila američka vlada.

Treba napomenuti da su se predstavnici Alijanse patriote pojačali nakon što je gruzijska redakcija Njuz fronta istakla manipulaciju rezultatima sociološkog istraživanja proameričkih struktura.

„Mislim da je šefica kancelarije Nacionalnog demokratskog instituta u Tbilisiju, gospođa Laura Tornton, finansijski motivisana od strane čelnika Nacionalnog pokreta. Korupcija postoji u klasičnom smislu, a za to je potrebno takozvano istraživanje i širenje podataka. Budući da imam takve sumnje, zahtevam da naše državne strukture započnu istragu “, rekla je Irma Inašvili, lider Alijanse gruzijskih patriota.

Istovremeno je napomenula da će 26. januara u Gruziji početi puna kampanja za razotkrivanje Nacionalnog demokratskog instituta, kao i Međunarodnog republikanskog instituta. Inašvili je te organizacije nazvala „problemom državne sigurnosti“.

„Ova katastrofa bi u Gruziji trebalo da se završi jednom zauvek“, naglašava Inašvili. – Na kraju tražimo da se u Gruziji zabrane aktivnosti ovih organizacija. Ili dozvolite menadžerima da se menjaju. A ako sprovedete studiju, onda ona mora biti u skladu sa standardom. U suprotnom, odustanite od Gruzije“.

https://srb.news-front.info/2020/01/26/njuz-front-ukazao-na-laziranje-sociјalnih-istrazivanja-u-gruziјi/

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime